2013-09-02 17:21:30
Φωτογραφία για Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
Για «ύβρεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές» έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας τις αναφορές του Αλ. Τσίπρα περί «φθαρμένων βλαχοδημάρχων». (Σχετικό Άρθρο).

«Δεν ξέρω ποιο πρότυπο δημάρχου έχει υπόψη του ο κ. Αλ. Τσίπρας. Χρησιμοποιώντας, όμως, ύβρεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, προσβάλλει, όχι μόνον την πλειοψηφία των δημάρχων, αλλά και τις πλειοψηφίες των πολιτών που τους επέλεξαν.Οι χαρακτηρισμοί του, βγαλμένοι μέσα από διχαστικές αντιλήψεις, συνιστούν ύβρι στην ίδια την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αδυνατώντας να πετύχει συσπείρωση, προσπαθεί να προκαλέσει αντισυσπειρώσεις. Προσπαθεί να διασύρει, να πολώσει και να διχάσει βρίζοντας» τονίζει ο κ. Μιχελάκης και προσθέτει: «Αποκαλύπτει, ταυτόχρονα, μια προσπάθεια καθυπόταξης της Αυτοδιοίκησης στο κόμμα του. Επιχειρεί να τη μετατρέψει σε όχημα κομματικών σκοπιμοτήτων.

«Τον καλώ να ανακαλέσει τις ύβρεις και να δείξει σεβασμό στους θεσμούς, στους εκλεγμένους δημάρχους και τους δημότες που τους επέλεξαν», καταλήγει ο υπουργός Εσωτερικών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ