2013-09-04 13:43:04
Φωτογραφία για Αχαΐα: Επί ποδός οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου – Αποφασισμένοι να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους
Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις και να μην αφήσουν τρόικα και κυβέρνηση να βάλει «λουκέτο» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και ειδικότερα στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου, δηλώνουν οι εργαζόμενοι, μετά και τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως η τρόικα έστειλε τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση, να κλείσει άμεσα τις αμυντικές βιομηχανίες και να απολύσει τους εργαζομένους χωρίς αποζημίωση.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ουρανία Μπίρμπα τόνισε πως «εμείς σαν εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας θα συντονιστούμε με τους υπόλοιπους, μήπως και καταφέρουμε και τους διώξουμε. Άλλη σωτηρία δεν υπάρχει. Δεν θα επιτρέψουμε να μας παραμυθιάζουνε. Καλώ τους συναδέλφους μου από όλους τους χώρους και όλους τους εργαζόμενους να μην κάθονται και να ξεσηκωθούν».

Μάλιστα η κυρία Μπίρμπα αναφέρθηκε και στη… «μάχη» που δίνει, όπως αναφέρουν η αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Αμύνης και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έναντι στην τρόικα, λέγοντας: «Η Φώφη δίνει μάχη και ο Σαμαράς έχει πάρει το σπαθί του απέναντι στην τρόικα. Αυτά είναι παραμύθια. Αν ήθελαν θα έδειχνε πόρτα την τρόικα».


Επιπλέον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου σημείωσε μεταξύ άλλων πως το «λουκέτο» που αποφάσισε η τρόικα για την ελληνική αμυντική βιομηχανία «αποτελεί την τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Ενός θανάτου στον οποίο όλες οι ελληνικές τροϊκανές κυβερνήσεις είναι συμμέτοχες και συνένοχες. Οι μάσκες έπεσαν».

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ