2013-09-04 14:09:02
Φωτογραφία για «ΧΑΛΑΣΤΗΚΕ» Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕ... ΟΖΙΛ!
Θυμωμένος εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την μεταγραφή του Μεσούτ Οζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ, σύμφωνα με την «As».

Ο Πορτογάλος σταε, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, εξέφρασε σε κάποιους συμπαίκτες του στη Ρεάλ τη... δυσαρέσκεια του για την αποχώρηση του Γερμανού από την «Βασίλισσα» λέγοντας ότι ο Οζίλ ήταν εκείνος που ήξερε καλύτερα τις κινήσεις του στο γήπεδο.

«Η αποχώρηση του Οζίλ είναι πολύ άσχημο νέο για μένα. Ήταν ο παίκτης που ήξερε τις κινήσεις μου για να βάλω γκολ. Είμαι πολύ θυμωμένος μου έφυγε», φέρεται να είπε ο Ρονάλντο σε κάποιους συμπαίκτες του, που ανάμεσα σε αυτούς λέγεται πως ήταν ο Πέπε και ο Κοεντράο.

Τα λόγια του Ρονάλντο, βέβαια, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς. Ο Οζίλ έδωσε στον Πορτογάλο συνολικά 27 ασίστ κάτι που κάνει τον Γερμανό τον καλύτερο... «συνεργάτη» που είχε ο Ρονάλντο στο σκοράρισμα σε όλη του την καριέρα.

Για την ιστορία, δεύτερος είναι ο Μπενζεμά με 17 πετυχημένες πάσες και μετά, από την θητεία του Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκιγκς με 16.

Πάντως εκτός από τη φημολογούμενη δυσαρέσκεια του Ρονάλντο, πολλοί παίκτες της Ρεάλ εξέφρασαν δημόσια, σε πιο ήπιους τόνους βέβαια, την αντίρρηση τους για την πώληση του Οζίλ στην Άρσεναλ. Αναλυτικά δηλώσεις υπέρ του Γερμανού έκαναν ο Σέρχιο Ράμος, ο Ίσκο και ο Αλβάρο Αρμπελόα.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ