2013-09-10 22:10:08
Φωτογραφία για Το μοναδικό μέρος που θέλω να χάνω τον έλεγχο είναι το κρεβάτι
Έριξε πολύ ιδρώτα και έπεσε πολύ πείνα για να καταφέρει να χάσει τα αρκετά κιλά που είχε βάλει τα τελευταία χρόνια και τώρα η Κριστίνα Αγκιλέρα δεν λέει να σταματήσει να μας δείχνει τη νέα της σιλουέτα.

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και πραγματοποίησε μια σέξι φωτογράφιση για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού Maxim.

"Το μοναδικό μέρος στο οποίο δεν θέλω να έχω τον έλεγχο είναι η κρεβατοκάμαρα" δήλωσε μεταξύ άλλων η 32χρονη σταρ και πρόσθεσε:

"Το να κάνω σεξ με το σύντροφό μου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποσυμπιεστώ στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας. Και όχι, δεν είμαι από τα κορίτσια που είναι ποτέ πολύ κουρασμένα".

Η ίδια ανέφερε πως τώρα πια που αδυνάτισε νιώθει σέξι, ωστόσο τόνισε πως:

"Το να προσπαθεί μια γυναίκα για να είναι και να φαίνεται σέξι είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει".

Τέλος, η Αγκιλέρα αναφέρθηκε και στην εποχή που μαζί με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μέλη του Mickey Mouse club:

"Ο Ράιαν και ο Τζάστιν ήταν πολύ χαρισματικοί. Δεν πρόκειται να διαλέξω έναν από τους δυο. Αλλά θυμάμαι πως ήταν κολλητοί. Ήταν μαζί όλη την ώρα, όπως αντίστοιχα εγώ με την Μπρίτνεϊ. Και τώρα κοίτα πως γίναμε!".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ