2013-09-11 19:28:44
Φωτογραφία για Λετονία-Ουκρανία 85-51
Εξαιρετική εμφάνιση από τη Λετονία που έκανε... σμπαράλια την Ουκρανία, φτάνοντας στη νίκη με 85-51.

Η Λετονία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε χωρίς δυσκολίες της Ουκρανίας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της β' φάσης με 85-51.

Οι παίκτες του Μπάγκατσκις επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι τους και έφτασαν επιβλητικά στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι Ουκρανοί του Μάικ Φρατέλο δεν κατάφεραν να προβληματίσουν σε κανένα σημείο του ματς τους Λετονούς, οι οποίοι είχαν εξαιρετικά ποσοστά από τη γραμμή των 6μ.75.

Ο πρωταγωνιστής

Σε ένα παιχνίδι, όπου σχεδόν... όλοι οι Λετονοί ευστόχησαν σε σουτ τριών πόντων διαλέγουμε για πρωταγωνιστή τον Μέιερς, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε και 10 ριμπάουντ.

Ο αριθμός της ημέρας

Εννέα παίκτες των Λετονών (Μέιερς, Κούκσιτς, Μπλουμς, Σελάκοβς, Στρέλνιεκς, Γιανιτσένοκς, Μπέρζινς, Μπέρτανς, Σκέλε) είχαν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στο άνετο 24-11 για την ομάδα του Μπάγκατσκις.


Που κρίθηκε το παιχνίδι

Οι Λετονοί είχαν 51,7% στα τρίποντα (15/29), ευστοχώντας από παντού και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη.

Ο αγώνας

Οι Λετονοί ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να επιβάλουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό τους, σημειώνοντας διαδοχικά σουτ τριών πόντων, την ώρα που οι Ουκρανοί δυσκολευόντουσαν με τον Κραβτσόβ να δημιουργήσουν πρόβλημα κάτω από το καλάθι. Με αυτόν τον τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 24-11 για να πάνε τελικά οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 42-22, καθώς οι Λετονοί συνέχισαν στο ίδιο τέμπο.

Στην τρίτη περίοδο, οι Λετονοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και αύξησαν την διαφορά τους από την Ουκρανία που δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να πλησιάσει το καλάθι της Λετονίας. Στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης τα πράγματα δεν άλλαξαν με την ομάδα του Μπάγκατσκις να φτάνει τελικά στην άνετη νίκη με 85-51.

Τα δεκάλεπτα: 24-11, 42-22, 65-32, 85-51.

Λετονία (Μπάγκατσκις): Μέιερς 11, Μέγιερις 8(2), Φρεϊμάνις, Μπλουμς 6(2), Μπέρζινς 2, Μπέρτανς 7(2), Κούκσιτς 13(3), Σκέλε 6, Γιανιτσένοκς 14(4), Στρέλνιεκς 8(2), Μπέρζινς 6, Σελάκοβς 4.

Ουκρανία (Φρατέλο): Πουστοζοβνόφ 6, Τζέτερ 7, Μίσουλα 5(1), Γκλίεμποφ, Γκλαντίρ 12(2), Λούποβι, Νατζάβκο 1, Ζαμπριτσένκο, Κορνιγιένκο 3, Ζάιτσεφ 4, Πούστοβι 6, Κραβτσόβ 7.

Φρατέλο: "Μια χιονοστοιβάδα που χειροτέρευε"

"Κυριάρχησαν σε κάθε τομέα του αγώνα. Για εμάς δεν ήταν σύνηθες να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν σαν μια χιονοστοιβάδα που χειροτέρευε. Δεν ήμασταν σε κανένα σημείο του αγώνα ικανοί να μπούμε στο ματς", ανέφερε ο προπονητής της Ουκρανίας, Μάικ Φρατέλο για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ