2013-09-11 19:31:03
Φωτογραφία για Συναυλία αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη
Συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελευθερίου Βενιζέλου 200).

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, διοργανώνει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ελεύθερη Παραλία της Δραπετσώνας ΣΥΝΑΥΛΙΑ αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Η παρουσίαση της παραγωγής και η σχετική συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελευθερίου Βενιζέλου 200).

Αφηγητής της παρουσίασης θα είναι ο μεγάλος ηθοποιός μας κ. Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ θα παραβρεθούν και οι σπουδαίοι Έλληνες μουσικοί Αγάθωνας Ιακωβίδης, Παντελής Αμπαζής και Πάνος Μουζουράκης.

Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας παραμένει πιστός στο αξίωμα, πως η απάντηση στην οικονομική, ηθική και αξιακή κρίση, θα έρθει ΜΟΝΟ μέσα από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!


Οι γειτονιές μας ανέκαθεν υπήρξαν κοιτίδες πολιτισμού και ανθρωπιάς.

Αξίες όπως η φιλία και η οικογένεια, βρήκαν βάση και θαλπωρή σε φτωχογειτονιές όπως το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα. Σε γειτονιές που δεν τις έχει αλλοτριώσει η ύλη...

Ο Δήμος και φέτος προσπάθησε και κατάφερε τελικά, παρά τις πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και αντιξοότητες να προχωρήσει σε μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες σαν στόχο έχουν να προσφέρουν πολιτιστικές ανάσες στους πολίτες που ασφυκτιούν από την οικονομική κρίση!!!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2132074606

keratsini-drapetsona.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ