2013-09-11 20:23:49
Φωτογραφία για Πάτρα: Nέο φωτορεπορτάζ για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο τέλος της παράστασης Τα Βαφτίσια
Συνέχισε, με φωτογραφικό υλικό αυτή τη φορά, το nassosblog του Νάσου Γουμενίδη, το ρεπορτάζ σχετικά με την συμπεριφορά του ηθοποιού και παρουσιαστή Νίκου Μουτσινά και των συμπρωταγωνιστών του στα «Βαφτίσια» μετά το τέλος της παράστασης προχθές το βράδυ στην Πολιτεία της Πάτρας.

Όπως γράφει το nassoblog, «για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ μας πόνεσε. Και βεβαίως για μια ακόμη φορά πολλοί έσπευσαν να μας αμφισβητήσουν και συνάμα να μας χρεώσουν εμμονές και ένα κάρο ανυπόστατους χαρακτηρισμούς.

Το γράφω για μια ακόμη φορά και θα το γράφω όσο θα υπάρχω σε αυτή την πιάτσα.

Γράφουμε την αλήθεια. Και με αποδείξεις. Οι εικόνες που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας είναι πολλές χιλιάδες λέξεις. Κι επειδή τα βλέμματα «μιλάνε» καλό είναι τα συμπεράσματα να τα βγάλετε μόνοι σας.

Είναι το παρεάκι του Μουτσινά μετά την παράσταση στην Πάτρα. Ο κόσμος τους πλησιάζει για αυτόγραφα… προκειμένου ν΄ ανταλλάξει δυο κουβέντες κι εκείνοι με την συνδρομή κάποιων “ανδρών ασφαλείας”-Ούτε η Κέιτ Μίντλετον να ήταν-αποφεύγουν την όποια επαφή. Δείτε ύφος και βγάλτε συμπεράσματα.

Όσο για όλες εκείνες τις καταπιεσμένες και κακιασμένες που έσπευσαν χθες να μας αμφισβητήσουν… προτείνω σοδίτσα και καλή χώνεψη!».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ