2013-09-12 05:58:04
Φωτογραφία για Προξενιό μέσω ίντερνετ για τον Cruise
Με... αγγελία στην online υπηρεσία γνωριμιών της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας αναζητά σύντροφο o Τom Cruise περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιο από την Katie Holmes. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν βρεθεί η πρώτη υποψήφια!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 51χρονος ηθοποιός, που έχει τρεις γάμους και ισάριθμα διαζύγια στο ενεργητικό του, δεν αντέχει άλλο την μοναξιά και αποφάσισε να αποκατασταθεί ξανά.

Πριν από όλα τα άλλα, η ιδανική πρέπει να ασπάζεται την Σαϊεντολογία, που ακολουθεί πιστά ο Cruise και η οποία στάθηκε αφορμή για να χωρίσει με τις πρώην του!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σταρ θέλει την σύντροφο λίγο πριν την ηλικία των 40 και, ήδη, η αναζήτηση μέσω Ίντερνετ έχει αποδώσει καρπούς.

Η πρώτη wannabe κυρία Cruise είναι ηθοποιός και φίλη της πρωταγωνίστριας του «Orange Is The New Black», Laura Prepon. Μάλιστα, έχει ήδη συναντηθεί με τον Tom σε εκδήλωση της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, που έγινε στο Λος Άντζελες.

«Ο Tom δείχνει ενθουσιασμένος. Ωστόσο, τηρεί στάση αναμονής για να δει ποιές άλλες θα ανταποκριθούν στην αγγελία», δήλωσε πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Στο μεταξύ, από το περιβάλλον του ηθοποιού διαψεύστηκαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγαίνει ραντεβού με το 29χρονο μοντέλο Jessica White. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ