2012-04-10 09:12:11
Φωτογραφία για Άγρια σύγκρουση περιπτερά και μετανάστη στο κέντρο της Πάτρας
Σκηνές ροκ μπροστά σε έκπληκτους περαστικούς

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα σε περίπτερο της Πάτρας στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, και συγκεκριμένα στην οδό Κορίνθου και Γκότση, με πρωταγωνιστές τον περιπτερά και διερχόμενο μετανάστη.

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια να κυνηγιούνται γύρω από το περίπτερο με τον μετανάστη να δείχνει με τα δάχτυλα του το ματωμένο κεφάλι του και τον περιπτερά να κραδαίνει ένα ξύλο και να τον καταδιώκει.

Όπως είπε στους Patrastimes αυτόπτης μάρτυρας, η σύγκρουση των δυο ανδρών ξεκίνησε όταν ο μετανάστης άρχισε να πετάει στο δρόμο και προς την πλευρά του περιπτέρου – άγνωστο γιατί- διάφορα αντικείμενα. Ο περιπτεράς αντέδρασε και φέρεται να κτύπησε με ένα ξύλο τον μετανάστη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Τότε ο μετανάστης εξοργίστηκε και άρχισε να βρίζει στα αγγλικά τον περιπτερά, δείχνοντας το ματωμένο κεφάλι του, ενώ κάποια στιγμή έξαλλος όρμησε προς το περίπτερο και άρχισε να ρίχνει από αυτό ό,τι έβρισκε μπροστά του.


Ήταν τότε η σειρά του περιπτερά να φοβηθεί, καθώς σε έξαλλη κατάσταση ο μετανάστης, κυριολεκτικά ασυγκράτητος, άρπαξε μια σιδερένια κατασκευή και επιχείρησε να ορμήσει πάλι στο περίπτερο.

Όμως, εκείνη τη στιγμή, έκανε πίσω και υποχώρησε φοβούμενος προφανώς τις αντιδράσεις των περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και ήταν έτοιμοι να επέμβουν.

Την ίδια ώρα, κάποιοι έλεγαν ότι αν και η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί ώρα πριν (το επεισόδιο κράτησε σχεδόν 20 λεπτά!) περιπολικό δεν είχε εμφανιστεί.

Αυτό συνέβη αρκετή ώρα αργότερα, κι ενώ ο μετανάστης είχε στο μεταξύ αποχωρήσει, παίρνοντας σαν «λάφυρο» από το περίπτερο ένα μπουκάλι coca cola.

Ήταν κι αυτό ένα από τα πολλά επεισόδια που διαδραματίζονται καθημερινά και στην αχαϊκή πρωτεύουσα, απόρροια της γιγάντωσης του μεταναστευτικού προβλήματος.
patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ