2012-04-10 10:45:18
Φωτογραφία για Επιστρέφει ο «Iceman»
Σχεδόν έτοιμος για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Γκούντγιονσεν, ο οποίος θα περάσει από κρίσιμες ιατρικές εξετάσεις που ίσως του ανοίξουν τον δρόμο της αποστολής με Ατρόμητο.

Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα της Ένωσης και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από έξι μήνες απουσίας. Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα ο «Iceman» θα περάσει από μια σειρά κρίσιμων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα φανεί η πορεία της αποθεραπείας του και η φυσική του κατάσταση.

Αν όλα πάνε καλά και οι γιατροί ανάψουν το πράσινο φως για την επάνοδό του, παρά τα λίγα παραπανίσια κιλά του ο Γκούντι δεν αποκλείεται να κληθεί από τον Νίκο Κωστένογλου στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο την επόμενη Τετάρτη.

Αλλά ακόμη κι αν δεν βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ στο ματς με τους Περιστεριώτες, τότε θα είναι σίγουρα παρών στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας λίγες μέρες αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη της κατάστασης του Ισλανδού επιθετικού μόνο θετική είναι για τους κιτρινόμαυρους που θα έχουν τον έμπειρο άσο στα πλέι οφς για να βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, σε μια περίοδο μάλιστα που στην γραμμή κρούσης οι λύσεις δεν περισσεύουν.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αύριο λύνουν κάβους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αύριο λύνουν κάβους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ