2013-09-30 07:37:06
Φωτογραφία για Τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη επισήμανε ο Κάμερον
Για μείωση της φορολογίας, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, μίλησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.

Τα παραπάνω αποτελούν προϋπόθεση, σύμφωνα με το βρετανό πρωθυπουργό, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και τη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας.

«Μοναδικός τρόπος για να αυξηθεί, με βιώσιμο τρόπο, το βιοτικό μας επίπεδο είναι, να εμμείνουμε ως κυβέρνηση στην αναπτυξιακή τροχιά της οικονομίας, δηλαδή στο να κινηθεί η οικονομία μας τώρα, να δημιουργήσουμε πιο πολλές νέες θέσεις εργασίας άμεσα και συγχρόνως να συρρικνώνουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα» τόνισε ο Ντέιβιντ Κάμερον, μιλώντας στο BBC.

Παράλληλα, επισήμανε ότι παρατηρείται μια ανάκαμψη στην αγορά των ακινήτων. Την ίδια στιγμή αρνήθηκε ότι η ανάκαμψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει «φούσκα» και κατάρρευση της αγοράς αυτής.

Αναφορά με την ΕΕ και το ρόλο της Βρετανίας, ο πρωθυπουργός ανήγγειλε από το Μάντσεστερ, ότι η συντηρητική κυβέρνηση συνασπισμού θα ξεκινήσει άμεσα «ριζική επαναδιαπραγμάτευση» διαφόρων θεμάτων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ