2013-09-30 09:18:45
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε το 5ο P.I.C.K. LOUX COLA
Θεαματικούς αγώνες καρτ απόλαυσαν οι κάτοικοι της Πάτρας

Έπεσε η αυλαία στο 5ο P.I.C.K. LOUX COLA. Ο ετήσιος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Οι κάτοικοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας απόλαυσαν θεαματικούς αγώνες kart, τρελούς Ιταλούς να παίζουν κλέφτες κι αστυνόμους στην πίστα γύρω από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου, αγωνιστικά αυτοκίνητα του ελληνικού πρωταθλήματος να γεμίζουν ήχο και καπνό τους δρόμους της πόλης.

Στο περίπτερο της πλατείας οι επισκέπτες μπορούσαν να δοκιμάσουν τον εξομοιωτή F1 της VRT, αλλά και να παίξουν το νέο PES2014!

Στο πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνονταν ο δεύτερος Ημιτελικός και οι Τελικοί όλων των κατηγοριών kart (Mini, Loux, Masters, DD2, Super).

Ο 15χρονος Χρήστος Σαγανάς κυριάρχησε στην κατηγορία Loux. Στη DD2, ο Μηνάς Μπενής αναδείχθηκε νικητής έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Στην κατηγορία Mini, ο Αθανασόπουλος πήρε άνετα τη νίκη απο την Pole position. Ζάχος και Καλέσης ήταν οι νικητές σε Masters και Super αντίστοιχα.

Οι τελικοί μεταδόθηκαν ζωντανά από το Novasports 1 & 1 HD, ενώ αναμένονται μαγνητοσκοπημένες εκπομπές του καναλιού με πλάνα από την πρώτη ολοκληρωμένη τηλεοπτική κάλυψη του Patras International Circuit for Kart!

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου P.I.C.K. LOUX COLA.
πηγή
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ