2013-10-04 15:23:12
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ Ο... ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και ιδιαίτερα αυτές που αγωνίζονται στο Champions League έχουν στις τάξεις τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές και στην ιστοσελίδα «goal.com» υπήρξε χθες σχετικό αφιέρωμα.

Φυσικά και δόθηκε έμφαση στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θεωρείται και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Από το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Αργεντίνοι του Ολυμπιακού.

«Η Αντερλεχτ του Ματίας Σουάρες είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Χαβιέρ Σαβιόλα, «Τσόρι» Ντομίνγκεζ και Αριέλ Ιμπαγάσα», επισημάνθηκε πριν από την αναμέτρηση, αλλά η πρόβλεψη ότι θα ξεκίναγαν στην εντεκάδα του Θρύλου οι δύο πρώτοι δεν βγήκε αληθινή, αφού μόνο ο «Κονιέχο» πήρε το χρίσμα από τον Μίτσελ.

Επίσης δεν έγινε ο διαχωρισμός ανάμεσα στον Ιμπαγάσα και στους άλλους Αργεντίνους του Ολυμπιακού, καθώς ο «Κάνιο» δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA, οπότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.


Στο αφιέρωμα μπορεί κανείς να διακρίνει τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές από τη λατινοαμερικάνικη χώρα, καθώς πέρα του Μέσι υπάρχουν άσοι της αξίας του Αγκουέρο, του Ιγκουαΐν, του Ντι Μαρία, του Τέβεζ, του Μασεράνο, ενώ στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης λάμπει ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οσον αφορά, πάντως, τον Ιμπαγάσα, ο έμπειρος μέσος γνώριζε από την εποχή που ανανέωσε για έναν χρόνο το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ότι δεν θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Champions League και γι’ αυτό δεν το πήρε βαριά.

Σίγουρα θα ήθελε να έχει δικαίωμα συμμετοχής, όμως από τη διοίκηση του Ολυμπιακού του είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά το πλάνο του προπονητή για την Ευρώπη έχει πιο νέους σε ηλικία σε ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στον υψηλό ρυθμό που απαιτεί η διοργάνωση.

Θεωρητικά, για τον «Κάνιο» είναι η τελευταία σεζόν του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πιθανόν του χρόνου να κρεμάσει τα παπούτσια του, εκτός κι κάνει πράξη την επιστροφή στην πατρίδα του, ώστε να κλείσει εκεί την σπουδαία καριέρα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ