2013-10-04 18:00:10
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν μητέρα μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης της!
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβόλησαν και σκότωσαν μητέρα μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης της!

Μία οδηγός αποπειράθηκε να περάσει από ένα οδόφραγμα κοντά στο Λευκό Οίκο, στη λεωφόρο Πενσιλβάνια, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία να την σταματήσει και να την καταδιώξει στην Ουάσινγκτον, με την καταδίωξη αυτή να τερματίζεται πολύ κοντά στο Καπιτώλιο.

Η Μυστική Υπηρεσία προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο και «ερρίφθησαν βολές», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Κιμ Ντάιν, σε συνέντευξη Τύπου. Χαρακτήρισε το επεισόδιο «μεμονωμένο περιστατικό» και πρόσθεσε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ένα παιδί.

Το CNN ανέφερε ότι όλα τα πυρά προήλθαν από αστυνομικούς και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η γυναίκα -η οποία φέρεται ότι είναι νεκρή- ήταν οπλισμένη.

Στο περιστατικό τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος αεροδιακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την καταδίωξη και η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία βρίσκονταν σε συνεδρίαση όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Επικράτησε αναστάτωση και σύγχυση για τα γεγονότα, επιβλήθηκε «lockdown», αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και κινητοποιήθηκαν μονάδες του FBI.

Ο συναγερμός σήμανε τρεις εβδομάδες μετά το μακελείο στη ναυτική βάση των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, σε απόσταση περίπου 2,4 χλμ από το Καπιτώλιο.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ