2013-10-07 14:13:36
Φωτογραφία για O δημοσιογράφος του Βήματος Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρεται να ενημέρωσε τον Μιχαλολιάκο ότι επίκειται η σύλληψή του
Πολυάριθμα δημοσιεύματα κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο τα οποία, βασιζόμενα στα επίσημα αντίγραφα της απολογίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνουν λόγο για εμπλοκή γνωστού δημοσιογράφου-αστυνομικού συντάκτη μεγάλης εφημερίδας στο δίκτυο πληροφόρησης της Χρυσής Αυγής.

 Αφορμή επίσης αποτέλεσε κι ένα tweet της 4ης Οκτωβρίου από τον χρήστη «Μάλλον Ακίνδυνος», το οποίο εμφανίστηκε ως retweeted στον λογαριασμό του Έλληνα αρθρογράφου στον Guardian, το Vice.com και το New Statesman, Γιάννη Μπαμπούλια.

 Σύμφωνα με το επίσημο αντίγραφο της απολογίας του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμπλέκει το όνομα του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, κάνοντας λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αδελφό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια.

 Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε:

Μάλιστα όπως με πληροφόρησε ο αδελφός μου με την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενημερώθηκε από το δημοσιογράφο του Βήματος Βασίλειο Λαμπρόπουλο με τη φράση «Προσέξτε κύριε Τάκη γιατί ετοιμάζουν από την αντιτρομοκρατική θεαματικές συλλήψεις με τζιπ». Το κινητό του αδελφού μου είναι στη διάθεσή σας για τις κλήσεις που έχει λάβει από τον εν λόγω δημοσιογράφο. 

Το απόσπασμα από την έγγραφη απολογία:

 

Πηγή: Δεξί Εξτρέμ
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ