2013-10-07 19:27:22
Φωτογραφία για Συγκεντρώνεται η Εθνική, με στόχο δύο νίκες Με Σλοβακία και Λιχτενστάιν στο Γ. Καραϊσκάκης
Σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης θα συγκεντρωθεί η εθνική Ελλάδος, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Το ραντεβού των διεθνών ήταν προγραμματισμένο για τις 12:00, ενώ στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους αγώνες με τη Σλοβακία την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και το Λιχτενστάιν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, συμπεριλήφθησαν 24 ποδοσφαιριστές. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι η νίκη, ελπίζοντας σε "στραβοπάτημα" της Βοσνίας, που θα τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να πάρουν την απευθείας πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Σε διαφορετική περίπτωση, η εθνική Ελλάδος θα κληθεί να δώσει αγώνες μπαράζ.

Αναλυτικά, η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός) και Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

 novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ