2013-10-08 01:11:17
Φωτογραφία για ΜΕΤΖΑΝΙ : ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!
Ο Μετζανί δηλώνει... ξετρελαμένος με τον κόσμο του Ολυμπιακού έχοντας ήδη κρατήσει βίντεο από τις κερκίδες από το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφέρθηκε και στο 6-0 επί της Βέροιας, αλλά και την άμυνα και την Εθνική Αλγερίας.

Ο Αλγερινός αμυντικός του Ολυμπιακού επισήμανε για:

Την αναμέτρηση με την Βέροια: Δεν ήταν εύκολο να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί είχαμε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν έχεις αγώνα στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα είναι πάντα δύσκολο να επανέλθεις στο πρωτάθλημα. Δεν είναι απλό το να επικεντρωθείς στον επόμενο αγώνα αλλά εμείς παίξαμε καλά. Βάλαμε έξι γκολ και ήταν μία καλή ευκαιρία να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την έκταση του σκορ και την απόδοση του Ολυμπιακού: Είναι εκπληκτικό. Είναι σημαντικό να έχεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Στόχος μας είναι κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία.


Τις επιλογές στο ρόστερ: Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ. Στο προηγούμενο ματς δεν έπαιξα εγώ. Τώρα αγωνίστηκα. Είναι σπουδαίο να βλέπεις όλους τους παίκτες συγκεντρωμένους στο γήπεδο και στον ρόλο τους.

Την παρουσία της άμυνας: Είναι καλό για την άμυνα που στους τελευταίους αγώνες δεν δεχόμαστε γκολ. Αυτό δεν αρκεί όμως. Θα πρέπει να παίζουμε καλά και στα επόμενα ματς και κρατήσουμε και σε αυτά το μηδέν. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Βέροια. Να κοιτάξουμε το επόμενο μετά την διακοπή με τις Εθνικές.

Το ροτέισον στην άμυνα: Για την άμυνα έχουμε αρκετές λύσεις για τα πρόσωπα. Έχουμε αρκετούς παίκτες και ουκ ολίγα ματς στο πρόγραμμά μας. Δεν είναι εφικτό να παίζουν όλοι σε όλες τις αναμετρήσεις. Εγώ έπαιξα σε κάποιους αγώνες και σε άλλους όχι.

Αυτό γίνεται για ξεκουραζόμαστε. Να παίρνουμε ανάσες. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν. Όταν παίζουμε επιθυμούμε να κάνουμε την δουλειά μας σωστά στο γήπεδο. Είναι κάτι που επιζητάμε όλοι οι παίκτες.

Το γεγονός πως παίζει στον Ολυμπιακό και τον κόσμο: Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ολυμπιακό. Για μένα ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό που είδα με τον κόσμο στον αγώνα με την Παρί. Ξετρελάθηκα με τους οπαδούς μας. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Έχω βίντεο από την κερκίδα από το ματς στο τηλέφωνό μου και ελπίζω να το ξαναζήσω.

Τα σημαντικά ματς που έχουν οι ερυθρόλευκοι μετά την διακοπή: Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι για τους επόμενους αγώνες. Εγώ έχω ίσως το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου

την επόμενη εβδομάδα. Είναι το μπαράζ της Εθνικής Αλγερίας για το Παγκόσμιο.

Έχω το μυαλό μου εκεί τώρα. Μετά θα τα πούμε για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε στο Μουντιάλ. Είμαι της άποψης πως η Αλγερία έχει όλα τα φόντα να πάρει το 'εισιτήριο' για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ