2013-10-08 04:41:05
Φωτογραφία για Σάμαρης: Στο τέλος θα είμαστε στο Μουντιάλ!
Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει των δυο εντός έδρας αναμετρήσεων με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

"Στόχος μας είναι η νίκη για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να προκριθούμε πρώτοι. Θέλουμε δύο νίκες, αφού είμαστε ισόβαθμοι με την Βοσνία, η οποία πρέπει να στραβοπατήσει. Πιστεύω όμως πως, απευθείας ή μπαράζ στο τέλος θα περάσουμε. Έχουμε το μέταλλο, όποια και να έρθει αν πάμε στα μπαράζ μπορούμε να την αποκλείσουμε. Έχουμε και την εμπειρία από τους αγώνες με την Ουκρανία, όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι, πως έστω και με μπαράζ θα προκριθούμε", ανέφερε αρχικά ο Σάμαρης και πρόσθεσε:

'Πρέπει να παρουσιάσουμε εικόνα αντίστοιχη με αυτή, κόντρα στην Λετονία. Στόχος πάντα είναι η νίκη, αν έρθει και το... δώρο από την Βοσνία, έχει καλός. Στην ομάδα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα, με υποδέχτηκαν σαν να ήμουν καιρό εδώ. Βρήκα συμπαίκτες από την ομάδα και παίκτες που έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, υπάρχει ομαδικό πνεύμα και αυτό κάνει την διαφορά".


Με τη σειρά του ο Στέφανος Καπίνο αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα της Παρασκευής με την Σλοβακία, η οποία όπως τόνισε, είναι δυνατή ομάδα, όμως η Ελλάδα έχει την ποιότητα και την εμπειρία, να φτάσει στην νίκη...

"Πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όμως εμείς έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς. Έχουν καλούς παίκτες, που είναι πολύ δυνατοί στο ένας εναντίον ενός, θέλουν το παιχνίδι για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, αλλά πιστεύω πως εμείς, θα είμαστε αυτοί που πανηγυρίσουν στο τέλος. Είμαστε καλύτεροι, ο κόσμος πρέπει να είναι πάλι δίπλα μας, η στήριξη που μας προσφέρει είναι πολύτιμη. Θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν για να τερματίσουμε πρώτοι", ήταν τα λόγια του νεαρού τερματοφύλακα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ