2013-10-08 04:45:24
Φωτογραφία για «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί για να κάνει πρωταθλητισμό»
Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό εξέφρασε ο... Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ του και την ταχύτητά του σαν ομάδα για να μπορέσει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου:

-για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες. Κατά διαστήματα είχαμε την μια ομάδα να είναι καλύτερη από την άλλη. Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο γκολ αλλά θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και έχασε και ένα πέναλτι. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κέρδισε περισσότερο εύκολα. Το Δεκέμβριο πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα γιατί δυσκολεύεται να πάρει τη νίκη σε πολλά παιχνίδια. Και από ότι μαθαίνω ετοιμάζονται στην ομάδα να πάρουν παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει γρήγορα και αυτό είναι κάτι που του λείπει και τον κάνει λίγο προβλέψιμο.

-εάν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό:

«Πρέπει να ενισχυθεί για να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός έχει ταχύτητα και ποιότητα μεγάλη και θα πρέπει να γίνουν προσθήκες για να αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ