2013-10-08 09:05:06
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ FINAL4
Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο "gavros.gr" για τη μαγική εικόνα των στατιστικών και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα την υπόθεση-πρόκριση στα χέρια του παρά την ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ στο Ρέντη για τον προκριματικό όμιλο του Λιγκ Καπ.

«Αν δείτε την στατιστική είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς και στα μπλοκ και στην επίθεση και στην υποδοχή. Είχαμε όμως πρόβλημα να τελειώνουμε τις κόντρα μπάλες και όταν γίνεται αυτό σε παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο μπορεί και να τα χάσεις. Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό και κοιτάμε αυτό με την Κηφισιά, όπου αν πάρουμε μια καθαρή νίκη θα περάσουμε στο Final-4» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά τη συμμετοχή του Μπόμπι Γιορντάνοφ δήλωσε: «Είχαμε μιλήσει με τον γιατρό αλλά και με τον αθλητή και αποφασίσαμε ότι αν χρειαστεί θα παίξει και αν νιώσει ενόχληση θα βγει. Ευτυχώς δεν ένιωσε. Δυστυχώς όμως και ο παίκτης επιβαρύνθηκε και το ματς χάσαμε».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης από την μεριά του δήλωσε: «Η ΑΕΚ έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της. Εμείς είχαμε την απουσία του Γιορντάνοφ στα τρία σετ. Θέλαμε την νίκη και προσπαθήσαμε για αυτήν αλλά δεν τα καταφέραμε. Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε το Λιγκ Καπ και τώρα στο ματς με την Κηφισιά θα προσπαθήσουμε για την νίκη. Πάντως είναι καμιά φορά καλό να χάνουμε γιατί έτσι γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Αυτό συνέβαινε και πέρσι, με την εξέλιξη που όλοι γνωρίζουμε. Όλοι μας θεωρούν φαβορί και αν χάσουμε ένα ματς πέφτουν επάνω μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ