2013-10-08 12:44:58
Φωτογραφία για Καταλήγει σε Αναστασιάδη για τον πάγκο ο Απόλλων
Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης και ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται ως ο "εκλεκτός" της διοίκησης για να τον διαδεχτεί.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη από τον πάγκο του Απόλλωνα ξεκίνησε μετά την ήττα από τη Skoda Ξάνθη στα "Πηγάδια", με το οριστικό τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών να έρχεται μέσα από επίσημη δήλωση του Σταμάτη Βελλή.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, όπως αναφέρουν τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, τα ονόματα των Άγγελου Αναστασιάδη και Νίκου Νιόπλια ήταν αυτά που έπεσαν στο τραπέζι, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Σταμάτη Βελλή και τους συνεργάτες του να κρίνουν πως ο πλέον κατάλληλος στην παρούσα φάση για να αναλάβει τα ηνία είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός εργάστηκε πέρυσι στον Πλατανιά, καταφέρνοντας να κρατήσει τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία παρότι δεν ήταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο, και είναι αρκετά πιθανό να ταξιδέψει στην Αθήνα την Τρίτη για να συζητήσει το ενδεχόμενο συμφωνίας με την "ελαφρά ταξιαρχία".


Πέρα όμως από τον Αναστασιάδη, οι άνθρωποι του Απόλλωνα έχουν σημειώσει και το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον πάγκο του ΟΦΗ (αρκετά πιθανό όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, με τον Νιόπλια επικρατέστερο διάδοχό του) θα βρεθεί αυτόματα πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συμπλήρωση των 7 πρώτων αγωνιστικών, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 2 νίκες (εντός με Άρη και Λεβαδειακό) και 5 ήττες.

"Σήμερα αναγκάζομαι με ειλικρινή λύπη να αποδεχθώ την παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας Αλέκου Βοσνιάδη.

Η μόνη ευθύνη που του καταλογίζω από την προετοιμασία έως σήμερα είναι ότι υπήρξε πολύ ευγενής και ανεκτικός σε συμπεριφορές παικτών της ομάδας μας, αγωνιστικές και μη. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό είναι λάθος.

Επ’ ευκαιρίας θα πω και μερικά λόγια που καλό είναι να τα διαβάσουν προσεκτικά όλοι όσοι τους αφορούν. Στην ομάδα μας έγιναν αρκετά λάθη κατά τον καταρτισμό της το καλοκαίρι.

Την ευθύνη για αυτά την γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι την έχουν: Ο Τεχνικός Διευθυντής, ο προπονητής και φυσικά τελικά εγώ ο ίδιος, διότι αυτοί επέλεξαν τους παίκτες και εγώ επέλεξα αυτούς. Αυτή τη στιγμή αυτά τα λάθη δεν διορθώνονται.

Όμως, ανεξαρτήτως αυτού, αυτοί που επελέγησαν οφείλουν να δίνουν το 101% των όποιων δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα. Κάτι που πασιφανώς δεν έχει γίνει ως σήμερα.

Η ευθύνη για αυτό είναι αποκλειστικά δική τους, διότι η ομάδα τους τα παρέχει όλα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτούς.

Μερικοί παρεξήγησαν την ευγένεια του προπονητή τους, την συνέπεια μας απέναντι τους, την καλή μας διάθεση να επιλύουμε όποιο πρόβλημα έχουν και την ανοικτή επαφή μας μαζί τους και τα εξέλαβαν ως "αδυναμία" η "αφέλεια".

Πλανώνται όμως πλάνη οικτρά. Και θα το αντιληφθούν σύντομα αυτό. Τους προειδοποιώ για τελευταία φορά ότι από δω και πέρα θα τύχουν συμπεριφοράς αντίστοιχη της δικής τους.

Εύχομαι στον κύριο Βοσνιάδη (το Κύριος με κεφαλαίο Κάπα) ότι καλύτερο για την συνέχεια και δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι του αναλογεί πολύ μεγάλο μερίδιο που ο Απόλλων βρίσκεται στην Superleague μετά από 13 ολόκληρα χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Βελλής στη γραπτή δήλωσή του, με την οποία αποχαιρέτησε τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ