2013-10-08 15:15:11
Φωτογραφία για 5 σνακ και 1 γλυκό γεμάτα νοστιμιά που δεν χαλάνε τη σιλουέτα μας
Παγωμένα φασόλια: Όταν ακούτε παγωμένα, ωμά λαχανικά, δεν είναι απαραίτητο να σκέφτεστε κάτι άγευστο. Τα παγωμένα φασόλια είναι ιδιαιτέρως γευστικά ενώ μισή κούπα περιέχει μόλις 55 θερμίδες. Ο συνδυασμός πλούσιων φυτικών ινών και χαμηλών λιπαρών τα καθιστούν ιδανικά για δίαιτα ενώ το γεγονός ότι είναι παγωμένα τα κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τον ουρανίσκο σας. Δοκιμάστε το και με παγωμένα φρούτα.

Μπάρες δημητριακών: Κάθε δίαιτα που σέβεται τον εαυτό της έχει καθημερινά τουλάχιστον μία μπάρα δημητριακών. Είναι γευστικές, χορταστικές ενώ σας τροφοδοτούν και με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες και ίνες.

Πλήρες γιαούρτι: Ξεχάστε τα γιαούρτια με 0% λιπαρά και προτιμήστε το απλό παραδοσιακό, ελληνικό γιαούρτι. Το μυστικό είναι ότι είναι στραγγιστό κάτι που του δίνει βελούδινη αίσθηση. Όσον αφορά στις θερμίδες, μπορεί να περιέχει γύρω στις 80 ανά μερίδα, αλλά η διατροφική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς σας τροφοδοτεί με ασβέστιο το οποίο σας βοηθά να χάσετε και κιλά ενώ επιπλέον περιέχει πρωτείνες και θρεπτικές ίνες.


Μήλο (με τη φλούδα): Κάποτε λέγαμε ότι ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στη Βραζιλία, τρία μήλα την ημέρα, τα κιλά τα κάνουν πέρα! Είναι γνωστό άλλωστε ότι το μυστικό στις δίαιτες είναι η αύξηση των λαχανικών και φρούτων που καταναλώνουμε. Γι' αυτό αν έχετε 5 λεπτά ελεύθερα, πάρτε ένα μήλο, ένα μαχαίρι και κάντε ένα δώρο στον οργανισμό σας και κυρίως τη σιλουέτα σας.

Γρανίτες: Αγαπάτε τα γλυκά και είστε αναγκασμένη να τα στερείστε; Φάτε γρανίτα. Είναι εξίσου νόστιμη, γλυκιά και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα παγωτό. Έχοντας ως βάση τα φρούτα, περιέχει μόλις 80 θερμίδες η μερίδα.

Τσιπς με σόγια: Η σόγια σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες βοηθά στην καύση του λίπους ενώ τα ισοφλαβόνα που περιέχει λειτουργούν σαν οιστρογόνα τα οποία αναστέλλουν τη λειτουργία των ενζύμων που ευθύνονται για την αποθήκευση λίπους.

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ