2013-10-08 18:07:10
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΜΙΛΤΟΝ...
Την ανάγκη να διευκρινίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό του προς τον Σεμπάστιαν Φέτελ είχε ο Λιούις Χάμιλτον, προς αποφυγή παρεξηγήσεων για τα όσα είχε δηλώσει περί της κυριαρχίας του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μέσω Twitter ήρθαν οι διευκρινήσεις του Λιούις Χάμιλτον για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Βρετανός πιλότος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως η κυριαρχία του Γερμανού πολυπρωταθλητή κάνει κακό στο πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς αυτό γίνεται πιο βαρετό.

Ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι ο Φέτελ αξίζει τα όσα έχει καταφέρει, αφού αποδεικνύει πως είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής.

«Καλημέρα σε όλους. Διαβάζοντας τα σχόλια για τα όσα δήλωσα για τον Σεμπάστιαν νιώθω την ανάγκη να κάνω κάποιες διευκρινήσεις. Ο Σεμπ είναι σπουδαίος πρωταθλητής και όχι μόνο αυτό είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Του αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει. Θαυμάζω την αφοσίωσή του και την ικανότητα του να μην κάνει λάθη. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι πραγματικός πρωταθλητής. Ανεξάρτητα από το μονοθέσιο του κάνει εντυπωσιακή δουλειά. Είμαι ευγνώμων που οδηγώ σε μια εποχή με τόσους πολύ καλούς πιλότους», έγραψε στο Twitter ο Βρετανός πιλότος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ