2013-10-08 19:14:04
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ... ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥ!
Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στην ήδη πλούσια συλλογή του το Διηπειρωτικό Κύπελλο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τους πρωταθλητές» Ευρώπης και Κόσμου για την επιτυχία τους.

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Γιάννης Κουράκης, ο ΠΣΑΤ και ο Κώστας Μπαρμπής συνεχάρησαν μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από τους ερυθρόλευκους.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγχαρούν τον Ολυμπιακό και τους κυρίους Αγγελόπουλους για την κατάκτηση του Intercontinental Cup. Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα και ανακοινώσεις ξεχώρισαν αυτά της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και των Τζόρντι Μπερτομέου (CEO Euroleague), Εντουάρντο Πορτέλα (Πρόεδρος ULEB), Γιώργου Χαλβατζάκη (Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Παναγιώτη Φασούλα (Συντονιστής Δ/ντής ΣΕΦ), Γιώργου Σιγάλα (Αναπληρωτής Συντονιστής Δ/ντής ΣΕΦ), Γιάννη Κουράκη (Δήμαρχος Ηρακλείου), Κώστα Μπαρμπή (ΠΕΦΟ) και ΠΣΑΤ»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ