2013-10-09 01:11:03
Φωτογραφία για Εξαγριωμένο πλήθος έκαψε ζωντανούς τουρίστες επειδή τους πέρασε για παιδόφιλους!
Φρίκη προκαλεί μία ηχογράφηση που κατέγραψε τα τελευταία λόγια ενός 38χρονου Γάλλου δευτερόλεπτα πριν καεί ζωντανός από εξαγριωμένο πλήθος σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Μαδαγασκάρης την περασμένη Παρασκευή.

Ο 38χρονος Σεμπαστιάν Ζινταλέτ, πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, πιάστηκε αιχμάλωτος από μία ομάδα 300 περίπου ανθρώπων μαζί με τον Ρομπέρτο Τζανφάλα, έναν ξενοδοχοϋπάλληλο στην ηλικία των 50 ετών.

Το εξαγριωμένο πλήθος κατηγόρησε λανθασμένα τους δύο άνδρες, ότι ήταν παιδόφιλοι κι ότι ευθύνονταν για τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων και τον θάνατο ενός 8χρονου ντόπιου παιδιού.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις Αρχές της Μαδαγασκάρης, δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει τους δύο άτυχους άνδρες με τον θάνατο του μικρού παιδιού.

Στο ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, ο Ζινταλέτ ακούγεται να φωνάζει: «Έχω πέσει θύμα συνωμοσίας. Είμαι αθώος. Λατρεύω τα παιδιά. Έχω κι εγώ ένα κοριτσάκι», ενώ, στη συνέχεια, ακούγεται να κλαίει και να ικετεύει για έλεος δευτερόλεπτα πριν το εξαγριωμένο πλήθος τον γδύσει, τον ακρωτηριάσει και τον κάψει ζωντανό δίπλα στον Τζανφάλα.


Και οι δύο άτυχοι άνδρες βρίσκονταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη Μαδαγασκάρη για διακοπές και κανείς εκ των δύο δεν είχε ποινικό μητρώο ή οποιαδήποτε σχέση με την παιδοφιλία.

Οι γαλλικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διερεύνηση της τραγικής δολοφονίας του Ζινταλέτ.

Στο μεταξύ, η αστυνομία της Μαδαγασκάρης έχει προχωρήσει στη σύλληψη 26 ατόμων σχετικά με τις δολοφονίες των δύο τουριστών, οι οποίες έχουν καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες.

directnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ