2013-10-09 03:52:03
Φωτογραφία για Τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων Steam της Valve
Η Valve, σε ανακοίνωσή της μέσω του Steam Universe, γνωστοποίησε το hardware που θα κρύβει μέσα του το πρωτότυπο Steam Machine (τα 300 μηχανήματα που θα μοιραστούν σε μέλη του Steam).

Αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους δήλωσαν συμμετοχή, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι πολλές εταιρείες θα προσφέρουν στον καταναλωτή Steam Machines, έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Επίσης τα μηχανήματα αυτά αναβαθμίζονται πλήρως, ενώ δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν ένα δυνατό PC του σήμερα, μιας και μας διαβεβαιώνουν ότι και το δεύτερο θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Επομένως, κάθε κατασκευαστής θα έχει τη δική του προσέγγιση, όποτε και θα δούμε στο μέλλον εταιρείες να δίνουν βάρος στην απόδοση, τη σχέση τιμής - ποιότητας ή και ακόμα στη χαμηλή εκπομπή θορύβου του εκάστοτε μηχανήματος. Ο στόχος δεν είναι άλλος από μία θέση στο σαλόνι σας κι αν κρίνουμε από το hardware των πρωτότυπων, η Valve ξέρει να δελεάζει τους χρήστες του Steam.


Αναλυτικά:

GPU: κάποιες με NVidia Titan, GTX780, GTX760, GTX660

CPU: κάποιες με Intel i7-4770, i5-4570, i3

RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB GDDR5 (GPU)

Αποθηκευτικός χώρος: 1TB/8GB Hybrid SSHD

Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold

Διαστάσεις: 12x12,4x2.9 περίπου

Αν κρίνουμε από τα νούμερα, το Steam Machine της Valve θα έχει παρόμοιο μέγεθος με τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, κάπου ανάμεσα σε fat και slim μοντέλα. Ακόμα εντύπωση προκαλεί ο 8GB SSD για το λειτουργικό Steam Os. Ποντάρουμε λοιπόν ότι το Steam Os δεν θα ξεπερνάει τα 8GB χώρο στο δίσκο, λογικό αν σκεφτούμε ότι περίπου 5 χρειάζονται τα Linux (σε αντίθεση με τα Windows 8 που δεσμεύουν περί τα 20GB). Τέλος, το design δεν είναι ακόμα έτοιμο, όμως η Valve μας υπόσχεται σύντομα φωτογραφίες, ενώ μας ζητά να "μείνουμε στο ακουστικό μας" και για το Steam Controller.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ξύστε, μυρίστε και βοηθήστε»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ξύστε, μυρίστε και βοηθήστε»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ