2013-10-09 08:57:11
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Την Κηφισιά θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς που φέρνει μνήμες απ' τον περσινό τελικό του Λιγκ Καπ που έγινε στο Βραχάτι.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κατακτήσει την διοργάνωση της περσινής περιόδου επικρατώντας με 3-0 σετ στον τελικό.

Το πρόγραμμα του φετινού Λιγκ Καπ έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες στον 2ο όμιλο και θα τεθούν αντιμέτωπες στις 19.00 στο «Ζηρίνειο».

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει αρχικά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου αλλά λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με την αδειοδότηση του γυμναστηρίου αναβλήθηκε για σήμερα.

Στο πρώτο ματς της διοργάνωσης η Κηφισιά επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο που την κάνει να ελπίζει για ανάλογη πορεία στην διοργάνωση, όπως φάνηκε απ' τις δηλώσεις του Κώστα Αρσενιάδη.

«Η εμφάνιση μας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν μία ευχάριστη έκπληξη αλλά δε μπορώ να πω πως θα βασιστούμε σε αυτή
. Αφενός έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη και ποιο ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και αφετέρου η ομάδα μου είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας της. Δεν γνωρίζω εάν θα παίξει ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα. Δεν θα ρισκάρω τη συμμετοχή του αλλά και να κληθεί δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Μας ενδιαφέρει να προκριθούμε στο φάιναλ-4 αλλά ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα».

Από την άλλη ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση. Ενδεχόμενη απώλεια βαθμού πιθανότατα θα σημάνει και τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων από το φάιναλ-4 και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του ομίλου.

«Από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων φάνηκε πως η εφετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στο φαιναλ-4 και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ