2013-10-09 12:27:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η αδερφή του Θεόδωρου Παναγούλια μιλά μέσα από την φυλακή για την δικαίωση του αδερφού της
Δικαιωμένη για τη μνήμη του αδερφού της δηλώνει μέσα από τη φυλακή η Θεοδώρα Παναγούλια, αδερφή του 26χρονου Θεόδωρου Παναγούλια, μετά την απόφαση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, καταδικάζοντας σε κάθειρξη 17 ετών τον Θανάση Βάκρινο, γιο του επιχειρηματία Γ. Βάκρινου.

Με επιστολή της στην «Π» από τις φυλακές Θήβας όπου κρατείται, τονίζει ότι όλο αυτό το διάστημα η ίδια προσπαθούσε να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού της, καθώς η στάση της στο παρελθόν είχε προκαλέσει αίσθηση, μιας και είχε ταχθεί υπέρ της πλευράς των κατηγορουμένων, αμφιβάλλοντας για την ενοχή τους.

«Σας γράφω μέσα από την φυλακή, στην οποία ζω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Θα ήθελα απλά να δημοσιεύονται ως φόρος τιμής προς τον αδικοχαμένο αδερφό μου, ότι νοιώθω δικαίωση από την απόφαση του δικαστηρίου. Η δικαιοσύνη έφερε στο φως την αλήθεια. Είμαι δίπλα στην οικογένειά μου και όλο αυτό το διάστημα θέλω να γνωρίζει η κοινή γνώμη ότι φάνηκε πως είχα ταχθεί υπέρ «της άλλης όχθης»
. Θα ήθελα να αναφέρω πως όλο αυτό το διάστημα ήταν για μένα δύσκολο, γιατί με αυτό τον τρόπο έκανα έρευνα για να βγάλω την αλήθεια, που από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη δικαιοσύνη για το έργο της, τον δικηγόρο κ. Αλέξη Κούγια, τα ΜΜΕ, καθώς και όλους τους ανθρώπους που μας στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής μας.

Μετά τιμής, με σεβασμό και εκτίμηση

Θεοδώρα Παναγούλια».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ