2013-10-09 18:23:05
Φωτογραφία για Έπεσε η αυλαία για το Θερινό Κινηματογράφο Δήμου Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»
Έπειτα από μία εξαιρετικά επιτυχημένη θερινή σεζόν,ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» έριξε αυλαία με την ταινία πρώτης προβολής «JOBS” και τη δωρεάν προβολή της παιδικής ταινίας “WALL-E”, με την υπόσχεση ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα βρίσκεται και πάλι κοντά στους φίλους του θερινού σινεμά για να προσφέρει με την προβολή νέων ταινιών στιγμές γέλιου, συγκίνησης και δράσης.

Ο «Μίμης Φωτόπουλος» προσέλκυσε το ενδιαφέρον και έγινε πόλο έλξης για ακόμη περισσότερους σινεφίλ το φετινό καλοκαίρι, καθώς διέθεσε περισσότερα από 20.000 εισιτήρια, ξεπερνώντας σε επιτυχία κάθε προηγούμενη χρονιά. Για μία ακόμη σεζόν αποτέλεσε μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και απόδρασης από την καθημερινότητα, προσιτή για όλη την οικογένεια.

Η αλλαγή φιλοσοφίας και η νέα στρατηγική που καθιέρωσε η Δημοτική Αρχή την τελευταία 7ετία και αφορούσε στη λειτουργία και διαχείριση του Δημοτικού Κινηματογράφου οδήγησε στο διπλασιασμό των εισιτηρίων που διατέθηκαν για τις προβολές των ταινιών του. (2006: 10.189 εισιτήρια, 2013: 20.455 εισιτήρια).


Η αισθητική αναβάθμιση και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου που συνδυάζει φυσική ομορφιά, με την αλλαγή πλεύσης στην επιλογή ταινιών πρώτης προβολής και υψηλού ενδιαφέροντος για το κοινό, καθώς και η διατήρηση της τιμής του εισιτηρίου από το 2006 στα ίδια χαμηλά επίπεδα, έφερε το Δημοτικό Κινηματογράφο μεταξύ των πρώτων προτιμήσεων και έγινε το σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους.

Συνεπής εξάλλου ο Δήμος Αμαρουσίου στην πολιτική της κοινωνικής προσφοράς έχει καθιερώσει μειωμένες τιμές για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, με την προσαρμογή στις ανάγκες της εποχής, η καθιέρωση μίας νέας στρατηγικής διαχείρισης που αφορά στην εξασφάλιση χορηγιών για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του κινηματογράφου και στην αξιοποίηση του κυλικείου, έχουν οδηγήσει το θερινό Κινηματογράφο να είναι ένας ωφέλιμος φορέας για το Δήμο Αμαρουσίου.

Ο θερινός κινηματογράφος σας αποχαιρετά και σας υπόσχεται ότι θα είναι και πάλι κοντά σας από τον ερχόμενο Μάιο με ταινίες δράσης,γέλιου, συγκίνησης για να συντροφεύσει τα καλοκαιρινά βράδια σας.
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ