2013-10-09 19:25:22
Φωτογραφία για Σλοβακία, Ουκρανία και Φινλανδία, αντίπαλοι της εθνικής βόλεϊ στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος
Σλοβακία, Φινλανδία και Ουκρανία είναι οι αντίπαλοι της εθνικής ομάδας βόλεϊ στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Οι αγώνες του ομίλου της εθνικής θα διεξαχθούν στην πόλη Πόπραντ της Σλοβακίας, στο διάστημα 3-5 Ιανουαρίου 2014.

Να θυμίσουμε, ότι στη Σλοβακία είναι βοηθός προπονητή ο Αντρέι Κράβαρικ,  στην Φινλανδία αγωνίζονται οι παλιοί γνώριμοι των  φίλων του βόλεϊ, Ολι Κούναρι, Γιούκα Λεχτόνεν, Αντι Σιλτάλα, ενώ στην Ουκρανία προπονητής είναι ο Γιούρι Φιλίποφ, που θα αντιμετωπίσει το γιό του, Ντίμα.

Στους αγώνες αυτούς θα έχει την πρώτη του παρουσία στον πάγκο της εθνικής ομάδας, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος.

«Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε κάποιο σχόλιο για τον όμιλο. Απομένουν περίπου τρεις μήνες για τους αγώνες και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε τι κατάσταση θα είναι τόσο οι ομάδες όσο και οι παίκτες εκείνη την περίοδο», σχολίασε ο Σωτήρης Δρίκος «Στον όμιλο υπάρχει μια ισορροπία εξαιτίας του γεγονότος ότι θα φιλοξενηθεί στην Σλοβακία, γιατί στην περίπτωση που διοργανώτρια ήταν η Φινλανδία τότε αυτή θα ήταν και το ξεκάθαρο φαβορί
. Σίγουρα αυτές οι δύο χώρες έχουν το προβάδισμα και εμείς με την Ουκρανία θα προσπαθήσουμε να μπούμε σφήνα ανάμεσα τους, ωστόσο επαναλαμβάνω ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας».

Συνολικά στη γ’ προκριματική φάση συμμετέχουν 20 ομάδες χωρισμένες σε πέντε ομίλους και την πρόκριση στα τελικά (θα διεξαχθούν στην Πολωνία το 2014) θα πάρουν οι πρώτες ομάδες των πέντε ομίλων, καθώς και η καλύτερη δεύτερη απ’ όλους τους ομίλους.

Αναλυτικά οι πέντε όμιλοι:

Όμιλος I (Οπάβα, Τσεχία): Βουλγαρία, Τσεχία, Ολλανδία, Κύπρος

Όμιλος J (Νις, Σερβία): Σερβία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σκόπια

Όμιλος K (Λούντβισμπουργκ, Γερμανία): Γερμανία, Τουρκία, Εσθονία, Κροατία

Όμιλος L (Νάντ, Γαλλία): Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Λευκορωσία

Όμιλος M (Πόπραντ, Σλοβακία): Φινλανδία, Σλοβακία, Ελλάδα, Ουκρανία.      
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ