2013-10-09 22:14:43
Φωτογραφία για Βαγγέλης Αγγέλου: «Με την αύρα του παρελθόντος!»
Εμφανώς ευχαριστημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση επί του παοκ ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Βαγγέλης Αγγέλου τονίζοντας το γεγονός ότι η ομάδα πορεύεται με την αύρα του παρελθόντος και τη σύνεση του μέλλοντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Το χρώμα αυτού του παιχνιδιού είναι που δίνει ενδιαφέρον. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μια άλλη εποχή και μια άλλη προσπάθεια. Μπορώ να μιλήσω για τη δική μας ομάδα. Προσπαθούμε με την αύρα του παρελθόντος, με τη σύνεση και τη

σκέψη στο μέλλον, να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε.

Περιμένουμε μία ομάδα με σαφείς αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς. Ξέρουμε ότι οι παίκτες του παοκ, ο Χαραλαμπίδης, ο Κούπερ, ο Τσόχλας, ο Πέιν, έχουν σημαντικό ρόλο.

Ξέρουμε ότι το 75% του παιχνιδιού τους στηρίζονται στο pick n'roll, άρα ένα από τα στοιχεία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι η Pick n' roll άμυνα, σε επίπεδο τακτικής. Σε αυτά τα παιχνίδια, η αντίδραση, ο ψυχοπνευματικός παράγοντας και η ομαδικότητα,


είναι αυτά που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν από το μαζί να ελέγχεις ξεχωριστά τις φάσεις.

Η ομάδα θα προσπαθήσει να βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα έχει περιθώρια. Κάποιοι λένε ότι για να αφομοιώσει ένας παίκτης μία κίνηση, ένας εργάτης θέλει 10.000 επαναλήψεις και το ταλέντο θέλει 6.000 επαναλήψεις.

Εμείς αυτή τη στιγμή λέμε ότι έχουμε ταλέντο, έχουμε και εργάτες, οπότε έχουμε ακόμη δρόμο για να πιάσουμε αυτά τα νούμερα.

Θα προσπαθήσουμε μέσα από το μαζί, τη συγκέντρωση και την ομαδικότητα, να είμαστε ανταγωνιστικοί στις συνθήκες του παιχνιδιού».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ