2013-10-10 00:16:57
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΙΩΝΙΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Πολύ καλά σχόλια εισέπραξε το ντοκιμαντέρ του Έρικ Καντονά «Looking for Athens», το οποίο προβλήθηκε από μεγάλο αθλητικό κανάλι της Γαλλίας.

Το "Canal Plus Sport" ήταν το κανάλι που πρόβαλλε το νέο ντοκιμαντέρ του Καντονά με θέμα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι Γάλλοι στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους για να δουν μία πολύπλευρη παρουσίαση της αιώνιας αυτής «μάχης» μέσα από το «Looking for Athens».

Ο Καντονά δεν ανέδειξε μόνο τις απόψεις των δύο πλευρών και οπαδών των δύο ομάδων. Είχε και αρκετά πλάνα από την σύγχρονη Αθήνα και μάλιστα στάθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της κρίσης και όχι μόνο.

Ο πολύ γνωστός κινηματογραφιστής, Κώστας Γαβράς, ο οποίος είναι και πολύ αγαπητός στην Γαλλία έκανε την δική του παρέμβαση στο ντοκιμαντέρ αυτό, παρουσιάζοντας τις θέσεις του μέσα από μία διαφορετική σκοπιά.

Ο Μπουμσόνγκ μίλησε για ένα παιχνίδι που είναι «κάτι σαν να βλέπεις ένα μεγάλο γαλλικό ντέρμπι και ακόμα περισσότερο», ο Μοντέστο στάθηκε στην φοβερή ατμόσφαιρα ενώ ο Σισέ δήλωσε πως «είναι ευτυχία να έχεις παίξει σε έναν τέτοιο αγώνα. Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και πραγματικά σπουδαία».


Το καινούριο ντοκιμαντέρ του Καντονά πήρε πολύ καλά σχόλια από κοινό αλλά και ειδικούς. Άρεσε σε πάρα πολύ κόσμο στην Γαλλία με τον πρώην άσο βέβαια να είναι έτοιμος να συνεχίσει τα ποδοσφαιρικά του ταξίδια ανά την υφήλιο.

Δείτε παρακάτω το promo βίντεο του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί και σε επαναλήψεις:

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo

Documentaire - Extrait - Looking for Athènes
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NASA - Δείτε πως χτίστηκε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NASA - Δείτε πως χτίστηκε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ