2013-10-10 00:18:03
Φωτογραφία για Δείτε γιατί οι Τούρκοι έδιωξαν από την χώρα τους την σύζυγο του Κύπριου υπουργού Παιδείας Κυριάκου Κενεβέζου
Οι Τούρκοι έδιωξαν με σκανδαλώδη τρόπο από τη χώρα, τη σύζυγο του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κυριάκου Κενεβέζου. Η Χρυσαίμιλη Κενεβέζου θα συμμετείχε σε ένα συνέδριο στη Σμύρνη με θέμα « Λύσεις για αντιμετώπιση των Παιδιών με ιδιαίτερες συμπεριφορές». Όμως η ίδια όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Αντνάν Μέντερες της Σμύρνης έδωσε στους αστυνομικούς το διπλωματικό διαβατήριο που διαθέτει.

Οι τούρκοι αστυνομικοί αρνήθηκαν να της επιτρέψουν να εισέλθει στη χώρα. Στάλθηκε ερώτημα στο υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα και εντολή που δόθηκε ήταν η απέλαση της.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan που αποκαλύπτει το θέμα με τίτλο « διπλωματική απέλαση» η κυρία Κενεβέζου αρνήθηκε να λάβει βίζα της Τουρκίας, επειδή διέθετε διπλωματικό διαβατήριο. Μετά από μια αναμονή 6 ωρών στο αεροδρόμιο αναγκάσθηκε να φύγει με πτήση προς χώρα της Ευρώπης. Οι διπλωμάτες και όσοι διαθέτουν διπλωματικό διαβατήριο δεν έχουν καμία υποχρέωση να λάβουν βίζα.

Η Τουρκία δέχεται τους τουρίστες από την Κυπριακή Δημοκρατία με τα διαβατήρια τους απλά τους παραχωρεί ειδική βίζα.

Οι Κύπριοι που φτάνουν στην Τουρκία με πτήσεις εκτός από την Κύπρο μπορούν να εισέλθουν στη χώρα δίχως κανένα πρόβλημα. Γι’αυτό και χιλιάδες Κύπριοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την Τουρκία.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ