2013-10-10 08:56:04
Φωτογραφία για ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου του «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Φωκικό ξένισε πολλούς... Κυρίως επειδή το χορτάρι δεν είχε το κανονικό του χρώμα και ήταν πάρα πολύ κομμένο.

Για αυτό το λόγο μάλιστα, κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν και να πουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και για αυτό συνέβη κάτι τέτοιο. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν κάνει... χαλί τον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, έκαναν τα... μαγικά τους, με σκοπό το τερέν να είναι και πάλι στη γνωστή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έγινε και νέα σπορά, λοιπόν, με τα αποτελέσματα να είναι φανερά και εντυπωσιακά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροια, το χορτάρι έγινε θέμα συζήτησης και μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Θρύλου, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο καλός και... ποδοσφαιρικός ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Φυσικά, τα εύσημα για αυτό πηγαίνουν στους ανθρώπους που ασχολούνται να είναι το γήπεδο «χαλί», αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του «Γ. Καραϊσκάκης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ