2013-10-10 11:19:15
Φωτογραφία για Στον Στουρνάρα: «Θα σας στείλω -εκτός από τα κλειδιά του σπιτιού μου- και τα τέσσερα παιδιά μου, να τα μεγαλώσετε εσείς.»
από την Στεφανία Λυγερού

Και γαμώ τις ιδέες, ασυζητητί. Το λάθος ήταν ότι άφησε να του πάρουν το σπίτι. Κι επειδή το «σήμερα εσύ αύριο εγώ» είναι η μόνη πραγματικότητα, να ξέρεις ότι δεν θα την γλιτώσεις όσα κοινωνικά κριτήρια κι αν έχεις Η φτώχεια, η ανεργία, τα ανήλικα παιδιά, η πρώτη κατοικία, δεν πιάνουν. Ο μόνος τρόπος για να τους σταματήσεις είναι να τους πολεμήσεις!!!!! Κατήγγειλε τους για προδοσία (εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας «άνευ όρων και αμετακλήτως»), καταστρατήγηση του Συντάγματος (κατάργηση του κοινοβουλευτισμού, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και προεδρικά διατάγματα παρακάμπτουν την βουλή) και κατάλυση της Δημοκρατίας (όλα υπεγράφησαν ερήμην του Ελληνικού λαού -ερήμην = όχι μόνο δεν είχαν οι υπογράφοντες εκπρόσωποι την σύμφωνη γνώμη τού λαού, αλλά παρέκαμψαν και ΚΑΘΕ αντίρρηση/διαφωνία του βλ. απεργίες, πορείες, καταγγελίες, αιτήματα σε βουλή, αστυνομία, εισαγγελική αρχή).

Όποιος επιτεθεί ΜΟΝΟ θα γλιτώσει το σπίτι του. Όποιος αμύνεται θα το χάσει.

Κι αν χουντέψουν ακόμα πιο πολύ και η δικαιοσύνη δουλεύει ξεκάθαρα πλέον μόνο γι’ αυτούς, ε τότε φίλε μου θα έρθει η τιμημένη ώρα να πάρεις τ’ όπλο και να προστατέψεις το σπίτι και την οικογένειά σου. Άντε, το περιμένουμε πώς και πώς!!

Υ.Γ. Για να μην πληρώσεις, φτιάξε την καταγγελία σου και κατέθεσέ την στο πρωτόκολλο της Εισαγγελίας. Πηγαίνει υποχρεωτικά στις μηνύσεις.

ΠΗΓΗ: ksipnistere.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ