2013-10-10 16:44:04
Φωτογραφία για «Εκτοξεύθηκαν» οι ακυρώσεις συμβολαίων στο κλάδο ζωής τον Ιούλιο
Εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν οι ακυρώσεις συμβολαίων στο κλάδο ζωής στις ιδιωτικές ασφαλίσεις τον μήνα Ιούλιο και κινήθηκαν πιο πάνω και από... τον μήνα Ιανουάριο, που επίσης είχε παρουσιαστεί μεγάλη αύξηση των ακυρώσεων.

Όπως, δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών για το πρώτο επτάμηνο του έτους οι ακυρώσεις τον πρώτο μήνα του 2013 ήταν ιδιαίτερα αυξημένες συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2012. Το 2012 ο μήνας με το μεγαλύτερο ποσοστό ακυρώσεων ήταν ο Φεβρουάριος . Ενώ στην συνέχεια οι ακυρώσεις κινήθηκαν σταθεροποιημένες πτωτικά και παρουσίασαν αύξηση το τελευταίο τρίμηνο του 2012. (πίνακας )

Σε επίπεδο έτους (2013) εκτός από τον Ιανουάριο που είχαν αύξηση τους υπόλοιπους μήνες κινήθηκαν σταθεροποιητικά πτωτικά και εκτινάχθηκαν τον μήνα Ιούλιο.

Από τα στοιχεία της έρευνας ο κλάδο ζωής είναι ο κλάδος με την μεγαλύτερη μείωση στην παραγωγή όχι τόσο στα συμβόλαια ζωής , όσο στα συμβόλαια που είναι συνδεδεμένα με επενδύσεις και στα ομαδικά . Ενώ ο κλάδος της υγείας συνεχίζει να είναι θετικός από την αρχή του χρόνου.

asfalisinet.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ