2013-10-10 21:38:07
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ : ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΤΟ LEAGUE CUP
Μπορεί η συνέντευξη Τύπου η οποία παρατέθηκε στο «Μέλινα Μερκούρη» του Ρέντη να αφορούσε στην επιστροφή του Ολυμπιακού στο Champions League, παρ’ όλα αυτά ο αποκλεισμός των ερυθρόλευκων από το Λιγκ Καπ ήταν πολύ... νωπός για να μην αναφερθεί σε αυτόν ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους παρευρισκόμενους, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΤΑΑ, Παντελή Ταρνατόρο, το μέλος του ΤΑΑ, Γιώργο Κολιτσόπουλο, τη διευθύντρια των αθλητικών τμημάτων του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, και φυσικά τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη.

Ο Χριστοφιδέλης ρωτήθηκε για τις προοπτικές που έχει ο Ολυμπιακός για την Ευρώπη και δεν δίστασε να θέσει, έστω σε φιλολογικό στάδιο, ψηλά τον πήχη. «Δεν υπάρχει ταβάνι στο Champions League. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο όχι μόνο τη συμμετοχή
. Από εκεί και πέρα όσον αφορά αν θα επηρεάσει ο αποκλεισμός μας τη συνέχεια, σίγουρα υπάρχει στεναχώρια από τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, αλλά δεν απογοητευόμαστε. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δεχτεί τα δύσκολα. Είμαστε σε μία φάση που υπάρχει κούραση. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια από τον χθεσινό αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ, αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας σε δηλώσεις του, αυτό μας πεισμώνει», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά το από τι εξαρτάται να πάει ο Ολυμπιακός ψηλά στη διοργάνωση, ο Χριστοφιδέλης εξήγησε: «Αυτό που έχει τεράστια σημασία για εμάς, γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά και δύσκολα, είναι να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Κάνουμε πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε πολύ σκληρά. Δυστυχώς αστάθμητοι παράγοντες δημιουργούσαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον προπονητή μας, ούτως ώστε να μην μπορεί να κάνει την κατάλληλη διαχείριση. Παρόλα αυτά εμείς έχουμε έναν στόχο, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτόν και δεν πρέπει να πάρουμε τα μάτια μας από αυτόν. Εάν το κάνουμε αυτό, θα είναι τεράστιο λάθος. Νομίζουμε ότι έχουμε την κατάλληλη εμπειρία σαν ομάδα, σαν χαρακτήρες να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις και πραγματικά είμαι αισιόδοξος»

Σε ό,τι αφορά την αρχική τοποθέτηση του Χριστοφιδέλη, πριν δεχθεί ερωτήσεις, είχε να κάνει εξ ολοκλήρου με την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Champions League μετά τη σεζόν 2009-10: «Κι εμείς χαιρόμαστε που επιστρέφουμε στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση. Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Μετά από αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο Champions League. Είναι μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι σε δυνατές ομάδες και έχοντας και την τύχη με το μέρος μας να μπορέσουμε πέρα από τη συμμετοχή να κερδίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εύχομαι ο κόσμος να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια αφενός γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση και έπειτα επειδή είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δει πολύ καλές ομάδες και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου».

Με την ευκαιρία των δηλώσεων για την πρώτη, τη τάξει, ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παρουσιάστηκαν και οι χορηγοί του ΤΑΑ για το Champions League. Πρόκειται για τον όμιλο Forthnet, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την εταιρεία «Δημητρακόπουλος», τη Legea, τη Vechro και την EAFIT.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ