2013-10-10 22:15:23
Φωτογραφία για Nissan MICRA: Πρώτο σε πωλήσεις στο 9μηνο, πανελλαδικά, στα βενζινοκίνητα μοντέλα
To Nissan MICRA, αποτελεί μια εκ των κορυφαίων επιλογών για αγορά νέου αυτοκινήτου, κάτι που επιβεβαιώνουν πλήρως τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων, για το 9μήνο του 2013.

Είναι πλέον γνωστό ότι το Nissan MICRA αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αγοράς αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως κορυφαία αξιοπιστία, αντοχή αλλά και οικονομία στη μετακίνηση και συντήρησή του. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων πανελλαδικά, για τον 9μήνο του 2013, όπου το Nissan MICRA κατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα βενζινοκίνητα μοντέλα, με 1.238 ταξινομήσεις. Επιπλέον, η πρόσφατη έλευση του πλήρως ανανεωμένου Nissan MICRA στην αγορά, αναμένεται να βάλει τα θεμέλια για τη συνέχιση της αυτής της επιτυχημένης πορείας.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης, ειδικές τιμές, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ