2013-10-10 23:42:13
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Η παράταξη Κατσικόπουλου επιλέγει να καλλιεργεί ψευδείς εντυπώσεις για να μαζεύει ψήφους για τα Καλάβρυτα
Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Πάτρας», από τη Δημοτική Αρχή ανακοινώνονται τα εξής:

«Ο κ. Κατσικόπουλος η παράταξη του οποίου έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και όλες τις αποφάσεις που έχουν βγάλει στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένων, αποφάσισε να λαϊκίσει κοροϊδεύοντας τους εργαζομένους στα ΚΔΑΠ, τάζοντάς τους θέσεις τις οποίες δεν μπορούν να κατέχουν με βάση το νόμο.

Το γνωρίζει ότι αυτές οι θέσεις με μαθηματική ακρίβεια θα κοπούν, είτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είτε από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά- προφανώς- προτιμά να τάζει και να καλλιεργεί ψευδείς εντυπώσεις για να μαζεύει ψήφους για τα Καλάβρυτα.

Η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει το δρόμο της αλήθειας και του σεβασμού προς τους πολίτες, όποιο κόστος και αν έχει αυτό.

Σε ό,τι αφορά την κ. Παπαντωνοπούλου έχει την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής για το έργο της, το οποίο επιτελείται με το 1/5 της χρηματοδότησης που είχε στη διάθεσή του ο εισηγητής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι πολλαπλάσιο αυτού που ο ίδιος παρήγαγε.

Όλα τα άλλα καθώς και οι συνεχείς προτροπές της παράταξης ΠΑΣΟΚ για παραιτήσεις, από την πρώτη μέρα της θητείας της δημοτικής αρχής, καταλήγουν αστεία και οι πολίτες αυτό το αντιλαμβάνονται.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ