2013-10-11 06:00:06
Φωτογραφία για «Οδική Ασφάλεια» από την PepsiCo σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», «Τεχνόπολις», Γκάζι
H PepsiCo στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και τον Ιαβέρη, διοργάνωσε, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι εκδήλωση για τους συνεργάτες και φίλους, με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

H PepsiCo είναι σταθερά προσανατολισμένη σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους εργαζόμενους της PepsiCo και τις οικογένειές τους για τη σπουδαιότητα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής, μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις αρχές της οδικής ασφάλειας από τους ανθρώπους του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε βιωματική εκπαίδευση για τις επιπτώσεις των τροχαίων συμβάντων μέσω του προηγμένου εκπαιδευτικού εξοπλισμού και προσομοιωτών του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»
. Οι σταθμοί πρακτικής και βιωματικής ενημέρωσης περιελάμβαναν προσομοιωτή ανατροπής αυτοκίνητου, προσομοιωτή σύγκρουσης, ζυγαριά συσχέτισης βάρους-ταχύτητας πρόσκρουσης, συσκευή μέτρησης αντίδρασης οδηγού, καθώς και εκπαιδευτικό προσομοιωτή οδήγησης. Για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» και πρόγραμμα ζωγραφικής για την οδική ασφάλεια. Την εκδήλωση, τίμησε για πρώτη φορά με την παρουσία του ο «Ευγένιος», ο Ιππότης της οδικής ασφάλειας, που ξετρέλανε τα παιδιά με παιχνίδια αλλά και χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια και την ευγένεια στο δρόμο.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία του Ιαβέρη.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτή μας την εκδήλωση. Για την PepsiCo, η υγεία και η ασφάλεια είναι τομείς κομβικής σημασίας και στοχεύουμε στην ανάδειξή τους και την ευαισθητοποίηση τόσο των συναδέλφων, όσο και των συνεργατών μας. Η μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση μας γεμίζει χαρά και επιβεβαιώνει την απήχηση των πρωτοβουλιών και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναλαμβάνουμε» δήλωσε η κα. Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε Βαλκάνια, Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ. 

Σχετικά Αρχεία:

• Δ.Τ. «Οδική Ασφάλεια» από την PepsiCo σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», «Τεχνόπολις», Γκάζι (80 KB)

 Πηγή: Ι.Ο.Α.Σ.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ