2013-10-11 09:26:04
Φωτογραφία για Ο ΜΟΓΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για απόκτηση του Μιγκέλ Άνελχ Μόγια από την Ατλέτικο για βασική επιλογή στον «άσο», γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό.

Δεδομένη θεωρούν στην ιβηρική την αποχώρηση του Κουρτουά από τους Μαδριλένους, ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Marca» οι Κυπελλούχοι Ισπανίας έχουν ήδη κινηθεί για την ενίσχυσή τους κάτω από τα δοκάρια. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως το περασμένο καλοκαίρι η Ατλέτικο δεν απέκτησε μόνο τον Ρομπέρτο και τον Αρανθούμπια, αλλά έκλεισε και τον Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, για τον οποίο τονίζεται ότι αρέσει πολύ στον Σιμεόνε.

Μάλιστα σημειώνεται πως ενώ η συμφωνία ήταν για την επόμενη σεζόν, ο Αργεντινός τεχνικός τον ήθελε από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού τον θεωρούσε ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των «ροχιμπλάνκος». Φυσικά εφόσον προορίζεται για πρώτη επιλογή ο Μόγια, τότε αυξάνονται και οι ελπίδες του Ολυμπιακού για να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Ρομπέρτο.

Σχετικά με τον Ισπανό γκολκίπερ του Ολυμπιακού οι Ίβηρες γράφουν πως: «Έχει πραγματοποιήσει σπουδαίο ξεκίνημα στη σεζόν με τον Ολυμπιακό του Μίτσελ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ