2013-10-11 18:28:03
Φωτογραφία για Λαμία:Τραυματίστηκε νεαρή κοπέλα σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης - Δείτε βίντεο
Είναι το δεύτερο τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στην ίδια διασταύρωση στο κέντρο της Λαμίας. Ο λόγος για τη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Πατρόκλου, λίγο πιο πέρα από την πλατεία Πάρκου.

Λίγο μετά τις 9:00΄ το πρωί οδηγός Ι.Χ. παραβίασε το STOP της Πατρόκλου και συγκρούστηκε με Αστικό λεωφορείο, που κινούταν επί της Βενιζέλου, ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Γύρω στις 11:00΄ όμως η παραβίαση του STOP παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, αφού μετά την σύγκρουση δυο αυτοκινήτων, το ένα από αυτά παρέσυρε και εγκλώβισε μια νεαρή κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη, ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στην πινακίδα (επόμενη φώτο). Ευτυχώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν πρέπει να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή οδηγός του Suzuki Swift παραβίασε το STOP της Πατρόκλου και έπεσε με δύναμη πάνω στο Yaris, που κινούταν επί της Βενιζέλου. Από το σύγκρουση το Yaris κατέληξε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε την κοπέλα που ήταν στο πεζοδρόμιο, εγκλωβίζοντας την ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την πινακίδα.


Ακολούθησε πανικός. Καταστηματάρχες και διερχόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ το ασθενοφόρο έφθασε αμέσως στο σημείο και παρέλαβε την τραυματία για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

"Είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, αλλά είναι θέμα χρόνου, αν συνεχίσουμε να μην προσέχουμε στις διασταυρώσεις..." είπε στο LamiaReport, ένας από τους επαγγελματίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας είπαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αθλητικών "ΧΟΡΜΟΒΑΣ" που είναι στη γωνία και που παραλίγο το αυτοκίνητο να καταλήξει στη βιτρίνα του καταστήματος.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ