2013-10-11 21:00:09
Φωτογραφία για Διαδραστικό Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης για το Νέο Opel Insignia
Οι αγοραστές του Opel Insignia θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα νέο, ευφυές και φιλικό προς το χρήστη εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης για το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνουν ανάμεσα σε εκατοντάδες σελίδες κειμένου για να βρουν τη λειτουργία ενός μπουτόν ή τη σημασία ενός συμβόλου αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή myOpel από το app store. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή της Opel έχει διευρυνθεί με μία πολύ χρήσιμη λειτουργία – το myOpel Manual.

Με το myOpel Manual, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν ένα διαδραστικό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ενώ ταξιδεύουν. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, αρκεί απλά να σκανάρετε οποιοδήποτε τμήμα του αυτοκινήτου για το οποίο χρειάζεστε εξήγηση με την κάμερα ενός smartphone. Στην οθόνη εμφανίζεται ένας κίτρινος κύκλος, παραδείγματος χάριν γύρω από το διακόπτη ή τη σχετική ένδειξη, και ο πελάτης στη συνέχεια αγγίζει το σύμβολο στην οθόνη αφής για να εμφανιστεί άμεσα η εξήγηση για το επιλεγμένο στοιχείο –τι πιο εύκολο από αυτό.


Ένα ακόμα παράδειγμα των δυνατοτήτων του myOpel Manual: ο οδηγός θέλει να ελέγξει τη στάθμη λαδιού του νέου Insignia για πρώτη φορά και ψάχνει το δείκτη. Μετά από σύντομο σκανάρισμα του χώρου του κινητήρα με ένα smartphone, το myOpel Manual θα εμφανίσει τα δοχεία και στόμια πλήρωσης που είναι σημαντικά για τον οδηγό στην οθόνη – και ασφαλώς πού βρίσκεται ο δείκτης καθώς και το σχετικό απόσπασμα κειμένου από το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης.

Το myOpel Manual είναι η τελευταία απόδειξη για την αξία που δίνει η Opel στη συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων της και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με το επαναστατικό σύστημα infotainment, το νέο Opel Insignia αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα αυτής της δέσμευσης. Ανεξάρτητα αν η διαισθητική λειτουργία του συστήματος γίνεται μέσω φωνητικής εντολής, χειριστηρίου με επιφάνεια αφής, μπουτόν ελέγχου ή της μεγάλης οθόνης αφής – ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού και του συνοδηγού – οι δυνατότητες είναι πολλές.

Με βάση την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης του Insignia myOpel Manual αναμένεται να αποτελέσει τμήμα της πρόσφατα λανσαρισμένης εφαρμογής myOpelfrom στα τέλη του φθινοπώρου. Αυτή η εφαρμογή της Opel επιτρέπει το διάλογο μεταξύ πελάτη, Διανομέα και κατασκευαστή. Επίσης προσφέρει πρακτικές λειτουργίες όπως εντοπιστή χώρου στάθμευσης και μία ηλεκτρονική αναφορά ατυχήματος. Το myOpel Manual αρχικά διατίθεται για το λειτουργικό σύστημα iOS, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει έκδοση βασισμένη σε Android.

«Οι πελάτες θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από κάθε επαφή τους με τη μάρκα Opel, καθώς και από την καθημερινή χρήση και συνεργασία με το αυτοκίνητό τους. Η επικοινωνία με τη μάρκα είναι τώρα ακόμα πιο στενή μέσω της myOpel app, που επιτρέπει σε Διανομείς και ιδιοκτήτες να βρίσκονται σε συνεχή διάλογο. Εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης myOpel Manual το οποίο αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τους ιδιοκτήτες του Insignia», όπως λέει σχετικά ο Markus Sternberg, Executive Director Customer Experience Europe, περιγράφοντας τις διαδραστικές εξελίξεις στην Opel.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ