2013-10-11 20:59:06
Φωτογραφία για Μαθητές Λυκείου στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές τα καλοκαίρια (Εμπειρία Ηγητόρων): The Summer Leaders Experience (SLE)
Σταθερή είναι η πρόταση του ιδρυτή των “Ευελπίδων Ελλήνων” Καθηγητή Θεοδώρου Λιόλιου προς την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Στρατιωτικών Ακαδημιών των ΗΠΑ, Αγγλίας κλπ ανοίγοντας κάθε καλοκαίρι τις πόρτες των Ελληνικών Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών στους μαθητές των Λυκείων που επιθυμούν να κάνουν “Στρατιωτικές Διακοπές”.

Οι “Ευέλπιδες Έλληνες” ιδρύθηκαν μεταξύ άλλων για να αποτελέσουν μια προσκοπικού τύπου οργάνωση νεολαίας που υπό την επίβλεψη των Δοκίμων των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών (πάντα υπό την αιγίδα των αρμοδίων υπουργείων και γενικών επιτελείων) θα εκδηλώσουν την αγάπη τους για το στρατιωτικό τρόπο ζωής χωρίς να παρασύρονται από εξτρεμιστικές οργανώσεις (όλων των άκρων). Η πρόταση των “Ευελπίδων Ελλήνων” και του EKEO είναι ακριβώς αυτή που ισχύσει στις ΗΠΑ και στα άλλα εξελιγμένα κράτη δηλαδή να υπάρξει το καλοκαίρι πρόγραμμα “στρατιωτικών διακοπών” της νεολαίας των Ευελπίδων Ελλήνων όπου χωρίς κομματικές και ιδεολογικές εξαρτήσεις τα νέα παιδιά θα εκπαιδεύονται από τους δοκίμους των στρατιωτικών σχολών ζώντας από κοντά το όνειρο τους και έτσι διαπιστώνοντας αν πράγματι τους αρέσει να κάνουν καριέρα στο χώρο αυτό
. Αναζητήστε στο διαδίκτυο The Summer Leaders Experience (SLE) για να διαπιστώσετε πόσο σημαντική είναι αυτή η πρωτοβουλία του EKEO και των “Ευελπίδων Ελλήνων” η οποία ελπίζουμε να βρει στο μέλλον ανταπόκριση. To EKEO και οι “Ευέλπιδες Έλληνες” έχουν ήδη εκπονήσει τη σχετική μελέτη και την προωθούν στα αρμόδια υπουργεία για αξιολόγηση αναμένοντας να υπάρξει υποστήριξη από όλες τις πολιτικές παρατάξεις αφού η τακτική αυτή θα ωφελήσει την Ελληνική Νεολαία να γνωρίσει τις αρετές και αξίες της στρατιωτικής ζωής μέσα σε ένα υγιές και ηθικό περιβάλλον. Δείτε στο πρώτο βίντεο τους μαθητές στο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Ακαδημίας του West Point το καλοκαίρι όπου παρακολουθούν μαθήματα και σεμινάρια παράλληλα με τις διακοπές τους και στο δεύτερο δείγμα των ασκήσεων που κάνουν.

ΠΗΓΗ: http://www.ekeo.gr/2013/10/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1/
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ