2013-10-12 11:00:09
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 1-0
Ο Βλάντιμιρ Βάις μίλησε για το... αγαπημένο 1-0 της Εθνικής Ελλάδας και την κατώτερη των προσδοκιών απόδοση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε μετά το παιχνίδι Ελλάδα-Σλοβακία για το πως είδε εκείνος το αποτέλεσμα.

Ειδικότερα ανέφερε: «Είναι γνωστοί οι Έλληνες για τις νίκες τους με 1-0. Πολλές φορές παίζουν έτσι σφιχτά και νικούν οριακά. Εμείς προσπαθήσαμε αρκετά, όμως ο αντίπαλός μας κάλυψε καλά τα μετόπισθέν του. Έτσι ήταν δύσκολο για εμάς να πετύχουμε αυτό που θέλαμε από τον αγώνα, βάζοντας ένα γκολ. Εάν είχαμε λίγο παραπάνω τύχη ίσως να τα είχαμε καταφέρει.

Ωστόσο δεν είχαμε τόσο καλή εμφάνιση όσο με τους Βόσνιους. Το παιχνίδι που κάναμε στο Καραϊσκάκη δεν ήταν τόσο καλό. Θέλαμε να εγκλωβίσουμε την Ελλάδα και να σκοράρουμε, όμως δυστυχώς δεν μας βγήκε αυτό».

Ο συμπαίκτης του Πέτερ Πεκάρικ επισήμανε: «Το ματς αυτό ήταν για ισοπαλία. Οι Έλληνες δεν έχασαν τόσο κλασικές ευκαιρίες. Λυπόμαστε που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει στους αγώνες που θα δώσουμε στο μέλλον να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο δυναμικοί. Να βγαίνουμε από τα αποδυτήρια με πιο πολύ πάθος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ