2013-10-13 05:59:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Τη Δευτέρα απολογούνται οι συλληφθέντες Ρομά για το απίστευτο επεισόδιο στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα - Επεισόδια και συλλήψεις και στα δικαστήρια
Τη Δευτέρα θα απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή οι έξι συλληφθέντες Ρομά, ύστερα από την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν χθες.

Παράλληλα, οι άνδρες της αστυνομίας προέβησαν σε 2 ακόμη συλλήψεις συγγενών των συλληφθέντων, έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας, οι οποίοι προκαλούσαν επεισόδια και φθορές στο δικαστικό μέγαρο, κατά την μεταγωγή των Ρομά που κατηγορούνται για την συμπλοκή με τους Αστυνομικούς.

Παλαιότερες αναρτήσεις

15:25 Καταδικαστικές αποφάσεις καθείρξεως έξι ετών και δύο ετών αντίστοιχα, βαραίνουν τους δύο από τους έξι συλληφθέντες από το χθεσινό πρωτοφανές επεισόδιο στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, που έχουν καταδικαστεί για κλοπές. Οι αποφάσεις διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή τους.

Οι δύο εκ των συλληφθέντων αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούνται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Δείτε ακόμα: Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο από το επεισόδιο στα Ζαρουχλέικα - Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

10:00 Έξι είναι οι συλληφθέντες σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες για τις σκηνές "γουέστερν" που εκτυλίχθηκαν χθες στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, όταν νεαρός ρομά άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε σπίτι. Και οι έξι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

06:35 Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: "Ευρεία κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή Ψαροφάι Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι εξαιτίας της συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών με Ρομά. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ νεαρός Ρομά άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι πραγματοποιούσαν έρευνα στην περιοχή.

Εκτός από το δράστη από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε αρχικά μία γυναίκα και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών τραυματίστηκε και ο ίδιος ο δράστης. Ο δράστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ έχουν συλληφθεί ακόμη δύο άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση."

Πρώτη ενημέρωση

16:57 Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγ.Ιωάννη Πράτσικα. Ρομά πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο, όμως εκείνη την στιγμή ένας άλλος άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα σκορπίζοντας τον πανικό.

Ο Ρομά ήταν πάνω στο γεφυράκι που υπάρχει στην περιοχή, στην οδό Μίνως και Ευρισθαίως και πυροβολούσε αδιακρίτως, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ανήλικος Ρομά, τον οποίο παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Τελικά, συνελήφθη και ο νεαρός που πυροβολούσε, όπως και ένας άνδρας που απειλούσε να κόψει τις φλέβες του με σπασμένο μπουκάλι.

(φωτο από εφημερίδα Γνώμη)
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ