2013-10-13 11:23:10
Φωτογραφία για ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ''Γεννημάτα'' 23χρονος υπάλληλος νυχτερινού μαγαζιού που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς μεταξύ, όπως φαίνεται, θαμώνων του μαγαζιού τα ξημερώματα της Κυριακής. Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το περιστατικό να ξεκίνησε από διένεξη μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, χωρίς ακόμη τίποτε να είναι επιβεβαιωμένο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις έξι το πρωί σε νυχτερινό μαγαζί στη λεωφόρο Υμηττού (στον αριθμό 128) στο Παγκράτι. Κατά τη διάρκεια της διένεξης μεταξύ θαμώνων, ο νεαρός τραυματίστηκε από πυρά υπό αδιεκρίνιστες συνθήκες -δεν είναι σαφές εάν προσπάθησε να επέμβει για να χωρίσει τους διαπληκτιζόμενους ή εάν χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ''Γεννηματά'' και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι σοβαρή. 

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση για εγκλήματα βίας σε αθλητικούς χώρους. Στην περιοχή έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν σοβαρά περιστατικά ομαδικής βίας. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές.

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ