2013-10-13 13:20:05
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Μετά τους Βέλγους είναι η σειρά των Ολλανδών να κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Έργκους Κάτσε.

Τα δεδομένα για τον Κάτσε είναι γνωστά. Διοίκηση και Στέφενς επιθυμούν την επιστροφή του Αλβανού ποδοσφαιριστή, αν όμως υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς, τότε η πώλησή του είναι μονόδρομος. Έτσι, μετά τους Βέλγους, έρχεται η σειρά των Ολλανδών να αναφερθούν στο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον 20χρονο παίκτη. Η ιστοσελίδα "elvoetbal.nl" σε δημοσίευμά της αναφέρεται στην πιθανότητα ο Κάτσε να μετακομίσει στους αντιπάλους του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

«Ο Φαν Ντεν Μπρομ θέλει παίκτη του Στέφενς», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ και τονίζει ότι η ρήτρα του φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ και η πιθανή απόκτησή του θα οδηγήσει τον Ντε Ζέου εκτός ομάδας.

«Ο μεσοαμυντικός του ΠΑΟΚ έχει ρήτρα τριών εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του και μία πιθανή εμφάνισή του στην Άντερλεχτ θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του Ντέμι Ντε Ζέου. Ο Ντε Ζέου έχει δεχτεί μεγάλη κριτική για το παιχνίδι του και από την ίδια την ομάδα προκύπτει πως υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της ολλανδικής ιστοσελίδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ