2013-10-13 19:34:05
Φωτογραφία για ΜΠΟΝΟΒΑΣ : ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...
Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League εξέφρασε στον «Γαύρο» ο Ανδρέας Μπονόβας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστήε του Θρύλου μίλησε και για τον Μίτσελ, χαρακτηρίζοντας τον Ισπανό τεχνικό δίκαιο προπονητή, ενώ εκτίμησε και πού θα κριθεί κατά την άποψή του το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Αρχικά ο Μπονόβας είπε: «Αρχίζει η ομάδα να βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά. Αυτό το βλέπουμε και από τους αγώνες που δίνει στην Ελλάδα αλλά και από τα αποτελέσματα. Υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια πλέον», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον προπονητή του Θρύλου: «Πλέον υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον Μίτσελ από τους παίκτες.

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Μίτσελ είναι πολύ δίκαιος προπονητής και το έχει αποδείξει. Δίνουν πλέον οι παίκτες το κάτι παραπάνω και για τον προπονητή τους και τον σέβονται. Γιατί ο Μίτσελ όποιον παίκτη βλέπει να προσπαθεί και αξίζει, τον βάζει στην ενδεκάδα. Έτσι, όλοι παίζουν και γι’ αυτόν πλέον. Είναι τρομερό αυτό. Υπάρχει ο σωστός ανταγωνισμός. Και σιγά σιγά βγαίνει και η φιλοσοφία του κόουτς».


Από εκεί και πέρα, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού μίλησε και για την εικόνα της ομάδας: «Ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό θέαμα. Και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν του λείπουν τα πρωταθλήματα. Αυτό που του λείπει είναι μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και καλό θέαμα. Δεν χρειάζεται η ομάδα να σταματάει στα 5 και 6 γκολ. Ας έχει διάρκεια σε 90 λεπτά και όσα βάλει. Στην Ελλάδα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα και το έχει αποδείξει».

Για το Champions League: «Ο Ολυμπιακός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ. Πλέον είναι σε πολύ καλό δρόμο. Αν δεν χάσει στην έδρα της Μπενφίκα και πάρει νίκες στο Καραϊσκάκη με Μπενφίκα και Άντερλεχτ, τότε θα προκριθεί.

Μπορεί να το κάνει. Έχει καλή ομάδα, καλό ρόστερ. Και παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Θέλει προσοχή, ωστόσο, στα εντός έδρας ματς γιατί οι αντίπαλοι κλείνονται. Εκεί πρέπει οι χαφ και οι εξτρέμ να πατάνε περιοχή. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα κάνει ο Ολυμπιακός αυτό που πρέπει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ