2013-10-13 20:26:58
Φωτογραφία για BINTEO-  Φιλική... τριάρα του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο
Φιλική... τριάρα του Παναθηναϊκού στην ΚόρινθοΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός πέτυχε φιλική νίκη στην Κόρινθο με 3-0 σκορ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του (17',45'), δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ατζαγκούν στο 81ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θετική ήταν η παρουσία των Νέων που ξεπέρασαν και την κούραση από το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Πάντως ξεχώρισε ο Αναστασόπουλος, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του «τριφυλλιού».

Κόρινθος: Αρχοντάκης (46' Κόντης), Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης (76' Διαμαντόπουλος), Λούβρης (60' Ντραγκόλοφ), Γκεοργκίεφ (83' Αμπαδιωτάκης), Καφαντάρης (73' Χαρίτος).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (83' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας.

Κόρινθος - Παναθηναϊκός 0-3 Τα γκόλ by Ampalinio
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ